Sztárok

II. Erzsébet nem megy el Archie keresztelőjére

Nem ez az első alkalom, hogy a brit királynő nem megy el egyik dédunokájának keresztelőjére.

Szombaton tartják a brit királyi család egyik legfiatalabb tagjának, Harry herceg és Meghan hercegné első gyermekének, Archie Harrison Mountbatten-Windsornak a keresztelőjét. A kis Archie szülei ezzel együtt nem siették el a dolgot: még a brit királyi családban is ritkaságszámba megy, hogy egy gyermeket két hónapos korában keresztelnek meg.

Harry és Meghan ezzel együtt nagyon készülnek a nagy pillanatra: annál is inkább, mert ahogy az esetükben sok minden, Archie keresztelője is eltér majd a hagyományoktól. Többek között például azzal, hogy a nyilvánosság teljes kizárásával, privát ceremóniát tartanak, vagy azzal, hogy teljes titokban kívánják tartani Archie keresztszüleinek a nevét.

Egy dolog biztos csupán: II. Erzsébet nem lesz ott a meghitt eseményen. A fiatal szülők ugyanis túl későn értesítették a keresztelő időpontjáról, az elfoglalt királynő pedig a hírek szerint több fontos találkozót is erre a napra időzített. A Daily Mail brit bulvárlap ezzel kapcsolatban arról ír, Meghan és Harry az utolsó pillanatban még változtathat a keresztelő időpontján, annál is inkább, mert minden vágyuk az, hogy II. Erzsébet is ott legyen az eseményen.

Egyébként ez nem az első olyan alkalom lenne, hogy a királynő kihagyja egy dédunokájának a keresztelőjét: nem sokkal korábban hivatalos elfoglaltságai miatt Vilmos és Katalin harmadik gyermekének, Lajos hercegnek a keresztelőjét is ki kellett hagynia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top