nlc.hu
Sztárok

Harry herceg és II. Erzsébet találkozása

Harry herceg és felesége meglátogatták II. Erzsébet királynőt

A találkozóról Harry herceg sajtósa, és több brit lap is beszámolt.

Április 12-én írtuk, hogy II. Erzsébet mélységesen megbántódott Harry herceg és Meghan Markle miatt. Akkor a következőt írtuk: a házaspár két éve nem járt már az Egyesült királyságban, miután visszaadták minden uralkodó jogukat. Pár hete  tartotta a királyi család az egy évvel ezelőtt elhunyt Fülöp herceg megemlékezést, melyen Harryék azért nem vettek részt, mert sérelmezték, hogy nem kapnak védelmet Angliában.  Ezzel szemben, most mégis elhagyják jelenlegi otthonukat, Amerikát és Európába utaznak, hogy Hollandiában részt vegyenek a Harry játékok megnyitóján. Utazásukat kamerák fogják kísérni, ugyanis életükről forgat dokumentumfilmet a Netflix. A brit bulvárlap azt írja, Meghannak fölösleges lenne elkísérni férjét erre az utazásra, de mindent megtesz a nyilvánosságért. 

A The Sun szerint azonban mégis „London felér fordult a gép”, és Harry és Meghan pedug találkozott Károly herceggel és II. Erzsébettel is a windsori kastélyban tett látogatásuk során.

II. Erzsébet, Meghan Markle és Harry herceg 2018-ban / Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

II. Erzsébet, Meghan Markle és Harry herceg 2018-ban / Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top