nlc.hu
Sztárok

Megbántódott II. Erzsébet királynő

Mélységesen megbántódott II. Erzsébet királynő Meghanék miatt.

Harry hercegéket jobban érdeklik a kamerák.

A The Sun értesülései szerint, mélységesen megbántódott II. Erzsébet királynő miután kiderült, hogy a „szenzáció hajhász” Harry herceg és felesége, Meghan Markle Hollandiába utazik, miközben a királyi családért, nem is olyan régen, képtelenek voltak repülőre ülni.

II. Erzsébet

II. Erzsébet királynő (Fotó: Getty Images)

A pár két éve nem járt már az Egyesült királyságban, miután visszaadták minden uralkodó jogukat. Pár hete  tartotta a királyi család az egy évvel ezelőtt elhunyt Fülöp herceg megemlékezést, melyen Harriék azért nem vettek részt, mert sérelmezték, hogy nem kapnak védelmet Angliában. 

Ezzel szemben, most mégis elhagyják jelenlegi otthonukat, Amerikát és Európába utaznak, hogy Hollandiában részt vegyenek a Harry játékok megnyitóján. Utazásukat kamerák fogják kísérni, ugyanis életükről forgat dokumentumfilmet a Netflix. A brit bulvárlap azt írja, Meghannak fölösleges lenne elkísérni férjét erre az utazásra, de mindent megtesz a nyilvánosságért. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top