nlc.hu
Család

Hatalmasat nőtt György herceg

Megnőtt György herceg, már csak egy fejjel alacsonyabb Katalin hercegnénél

Meglepően nagyot nőttek a gyerekek.

Vilmos herceg és Katalin hercegné két idősebb gyermekükkel, György herceggel és Sarolta hercegnővel érkeztek a Fülöp herceg tiszteletére rendezett megemlékezésre

Vilmos herceg és családja

Vilmos herceg, György herceg, Sarolta hercegnő, Kate Middleton (Fotó: Getty Images)

A nyolcéves és a hatéves királyi gyerek rengeteget nőtt azóta, hogy utoljára szerepeltek a nyilvánosság előtt, György herceg most már csupán csak egy fejjel alacsonyabb édesanyjánál, Katalin hercegnénél. 

Az eseményen részt vett a kegyvesztett András herceg is II. Erzsébet királynő oldalán. A  brit uralkodónő fia ellen korábban egy amerikai nő emelt vádat szexuális zaklatás miatt. Ezt követően megfosztották királyi és katonai címétől is, így civilben, csak egy szép öltönyben kísérte a Királynőt. 

András herceggel ellentétben Harry herceg és felesége, Meghan Markle nem vettek részt a megemlékezésen, mivel a brit kormány nem biztosít megfelelő védelmet a párnak, amit Harry herceg már jogi úton is megtámadott. Meghanék két éve nem voltak már az Egyesült Királyságban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top