Sztárok

Majka és Curtis az újrakezdésről – így zajlott valójában a nagy kibékülés

A drogelvonót megjárt rapper nagyon hálás, hogy kapott még egy esélyt. Állítja, tanult a hibáiból.

Ősztől újra együtt áll színpadra Curtis és Majka. Az újpesti rapper alaposan meglepődött, amikor Majka nemrég felhívta, és a házába invitálta. „Mondta, hogy hiányzom, és szeretné, ha újra együtt zenélnénk” – mesélte a Story magazinnak adott interjúban Curtis, aki boldogan borult zenésztársa nyakába.

Meghitten, bensőségesen beszélgettünk egymással, úgy, mint nagyon rég. Mindketten megkönnyeztük, hogy visszataláltunk egymáshoz. (…) Legbelül mindvégig tisztában voltunk azzal, hogy nekünk együtt kell a színpadon állni, hiába fordítottunk egy időre hátat egymásnak. Peti a barátom, és történt, ami történt, mindig az is marad, ezen semmi nem változtat. Bocsánatot kért, amiért annak idején a közönség előtt szakított velem, én pedig azért, ami odáig vezetett” – árulta el a drogelvonót megjárt Curtis. Elmondása szerint alaposan átbeszélték a sérelmeiket, és immár tiszta lappal folytatják.

MTI Fotó: Nyikos Péter

A nagy egymásra találás után nem is vártak sokáig a közös munkával: „El is kezdtünk dolgozni, legközelebb már együtt állunk színpadra”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top