Sztárok

Előkerült Kárpáti Rebeka – bevallotta, miért kellett eltűnnie

Úgy érezte: „most van itt az idő, hogy kivonja magát”.

Kárpáti Rebekáról legutóbb azzal kapcsolatban írtunk, hogy kisgyereket fogad örökbe, majd pedig élő adásban hívta randira az interjúalanya. Azóta nemigen hallhattunk róla. Ennek megvolt az oka. A nyár óta újra szingli színésznő-műsorvezető-influenszer ugyanis úgy döntött: rövid időre eltűnik – írja a Blikk.

Balin piheni ki magát, s ezzel a desztinációval eggyel rövidebb lett a bakancslistája. Friss posztjában megmagyarázza, miért tűnt el ilyen hirtelen.

Helyzetjelentés: Egy picit eltűntem, mert a múlt héten kiutaztunk a bakancslistám egyik legfontosabb állomására, Balira. Régóta terveztem már, hogy valamilyen úton-módon kijövök ide, de most alakultak úgy a dolgok, hogy azt éreztem: »Most Van itt az Idő.« Ezzel egyidőben szerettem volna egy kicsit kivonni magamat az online forgalomból, és tök jólesett… Még pár napig itt vagyunk, szépen lassan hozok nektek pár képet és pillanatot… #travel #baliswing #baliswingubud” – írta közösségi oldalán Kárpáti Rebeka. Rövid beszámolójához pedig egy olyan hintázós fotót posztolt, mint amit legutóbb Weisz Fanni is.

Kiemelt kép:  Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top