nlc.hu
Sztárok
Giga tévécsata lesz ma, összecsap az RTL Klub, a TV2 és az M4 Sport

Giga tévécsata lesz ma, összecsap az RTL Klub, a TV2 és az M4 Sport

Vasárnap lesz az év eddigi legnagyobb televíziós csatája.

Vasárnap este összecsap 3 nagy országos csatorna, az RTL Klub, a TV2 és az M4 Sport legnézettebb műsorai egyszerre kerülnek képernyőre – írja a Sorozatwiki.

Vasárnap 18:50-kor érkezik a Sztárban sztár leszek! új része. A TV2 új tehetségkutatójából a felvett részek kiemelkedő nézettséget értek el, de az elmúlt hetek adataiból jól látszik, hogy az élő adások is sok embert ültetnek a képernyők elé. Ezen a héten ráadásul egy sokak érdeklődését kiváltható extra produkció is lesz: másfél év szünet után Majka és Curtis először itt lép majd fel újra együtt.

Néhány perccel a konkurencia kezdése után, 18:55-kor az X-Faktor lesz az RTL Klubon. Négy válogató adás után érkezik a Tábor, mely hagyományosan a hétvége mindkét napján jelentkezik.

A hét utolsó napjának estéjén érkezik az M4 Sport legnézettebb műsora: a Forma-1 Amerikai Nagydíja. Nem sokkal a két tehetségkutató kezdése után, 19:30-kor indul a felvezető műsor, majd 20:05-kor az igazán érdekesnek ígérkező futam.

A TV2 és az RTL Klub tehetségkutatója is 21:50-ig tart majd, a száguldó cirkusz kicsit tovább, 22:10-ig lehet képernyőn. 

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top