Sztárok

Nagyon kiakadt Tóth Vera, a neten dühöng az énekesnő

Közösségi oldalán adott hangot a felháborodásának az énekesnő. Fotót is mutatott arról, ami kiakasztotta.

Valakinek igencsak szúrta a szemét, hogy Tóth Vera márkanagykövet lett, s irigységében össze is karistolta a Mercedes autóját. Erről a családalapítást tervező énekesnő maga számolt be közösségi oldalán, megmutatva a vandálkodás nyomát a kocsiján – írja a Blikk.

Az egykori Megasztár-győztes hosszú posztban taglalja, miért szomorítja el ez a fajta viselkedés:

 „Valaki szánt szándékkal végigkaristolta az autómat éjjel. Tudom, hogy nekem szól, ott, ahol álltam vele, csak nekem szólhatott. Az illető pontosan tudta, hogy én használom. Lehet a tegnapi poszt miatt… Tessék, nézzétek meg és válaszoljatok arra, hogy mire jó ez? Komolyan mondom, néha csak nézek magam elé, és semmit nem értek az emberből. Mercedes Benz márkanagykövet vagyok. A női autozó-sofőr vonal erősítése miatt (is) kértek fel. Megfelelek az elvárásoknak, az arculatnak a mögöttem lévő tartalmas, munkás, példás munka, karrier miatt. Megtisztelő felkérés volt, nem is tudom, miért kellett volna nemet mondanom? Ezek szuper visszajelzések egy ember életében. Soha nem kérkedek azzal, amim van, kötelességemet teljesítem a Hovány csoport felé, ami szigorú szabályokhoz kötött. Te, aki ezt csináltad, és ettől most sokkal jobban érzed magad, gondolkodj el az életeden, és ne engem okolj azért, mert neked nem sikerül úgy, ahogy nekem.

Nem vagyok senki senkije, akinek a farvizén elérhettem volna, amit, messziről jöttem, és csak magamnak köszönhetem, amim van. Én is rohadt fáradt vagyok néha, és én is mocskosul sokat dolgozom, és van, hogy alig alszom. Hidd el, nekem is nehéz sokszor, még akkor is, ha kaptam egy csinos kocsit a Mercedestől (használatra). Nyilván egy polírozás majd megoldja, de a szívemet nem fogja tudni egy darabig kipolírozni. Szomorú lettem” – olvasható a friss bejegyzésében.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top