Sztárok

Lady Gaga játssza a főszerepet Ridley Scott legújabb filmjében

Az énekesnő az 1995-ben meggyilkolt Maurizio Gucci volt feleségét, a „fekete özvegyet” alakítja majd a filmben. Patrizia Reggiani több százmillió lírát fizetett volt férje megöléséért.

Újabb filmszerepet kapott Lady Gaga, az énekesnő Patrizia Reggianit, az 1995-ben meggyilkolt olasz divatcsászár, Maurizio Gucci volt feleségét játssza majd Ridley Scott új filmjében – írja a 444.hu.

Lady Gaga és Bradley Cooper a 2018-as Oscar-díjkiosztón (Fotó: Getty Images)

Reggiani több százmillió lírát fizetett egy bérgyilkosnak volt férje megöléséért. A most hetvenéves, „fekete özvegyként” is emlegetett nő ugyan sosem ismerte el a bűnösségét, mégis elítélték: 18 évet töltött töltött börtönben.

Reggiani a vád szerint bosszúból ölette meg a férjét. Guccival 1973-ban házasodott össze; a divatpápát tíz évvel 1985-ös válásuk után lőtték le milánói irodája bejáratánál. A gyilkos az épület portását is megsebesítette, az ő tanúvallomása segített a gyilkos és a megbízó azonosításában.

Lady Gagát legutóbb a Csillag születik című filmben láthatta a közönség, alakításáért Oscar-díjra is jelölték.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top