Sztárok

Újra együtt lépett fel Majka és Curtis, felrobbant a színpad a közös produkciójuktól

Hatalmas ovációval ünnepelték a visszatérő rapduót a Sztárban sztár leszek! stúdiójában.

Majka és Curtis több mint egy év kihagyás után újra színpadra állt közösen, méghozzá Kollányi Zsuzsival és a 100 Tagú Cigányzenekar szólistáival a Sztárban Sztár leszek! vasárnap esti élő show-jában.

A hangszerelés, a vokál és a zenészek – minden tökéletes volt a két rappernek a szakításuk utáni, első közös fellépésén. A mesterek szinte megszólalni sem tudtak a produkciót követően, iszonyat menőnek titulálták az előadást, és örültek a rapduó visszatérésének. A stúdió közönsége is hatalmas ovációval fogadta a produkciót.

Tilla kérdésére, miszerint Majka miért döntött úgy, hogy kibékül Curtisszel, a rapper-műsorvezető azzal indokolta, hogy ahogy idősödik az ember, már nem szeret haragot tartani. „Mi sosem voltunk annyira rosszban, ahogy az emberek gondolják. Mindenkinek vannak olyan állomásai az életben, mint szerintem az Atinak, csak valakiről ezt tudják az emberek, mert kikerül az újságok címlapjára, valakiről meg nem tudják. Én azt gondolom, hogy túl vagyunk egy olyan időszakon, amit most már közösen kell megint átélni” – jelentette ki Majka.

Tilla elárulta, hogy ez a fellépés volt a nyitóprodukció Majka és Curtis – november 4-én induló – országos turnéjának, melynek során az egész országot bejárják, és egészen karácsonyig koncerteznek.

Kiemelt kép: TV2 / Sztárban sztár leszek! – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top