Sztárok

8 év után visszatér Budapestre Bonnie Tyler

Bonnie Tyler legnagyobb slágereivel és új dalaival érkezik 2020. június 19-én a Barba Negra Trackbe!

A védjegyévé vált, rekedtes hangjáról ismert énekesnő karrierje a ’70-es évek közepén indult, az It’s a Heartache című dalával, ám a végső áttörést a ’80-as években érte el, amikor dalaival sorra a világ slágerlistáinak első helyén szerepelt. A Total Eclipse of the Heart, a Holding Out for a Hero vagy az If You Were A Woman (And I Was A Man) című slágerei mind a mai napig a rádiók állandó játszási listáin is szerepelnek.

Ötvenéves zenei pályája során számtalan zenei és életműdíjjal tüntették ki, dalai állandó szereplői sorozatok, filmek, musicalek betétdalaiként, 17 nagylemez és több millió eladott album büszke birtokosa. Bekerült többek között a Guinness Rekordok Könyvébe is, és ő lett Nagy-Britannia egyik legsikeresebb és legismertebb énekesnője, aki máig folyamatosan koncertezik és jelentet meg albumot. Legutóbbi, tavasszal megjelent Between the Earth and the Stars című albuma is ékes példa kifogyhatatlan energiáira.

Nyolc év után tér vissza Budapestre Bonnie Tyler. Az ikonikus brit rockénekesnő legnagyobb slágereivel és új dalaival érkezik 2020. június 19-én a Barba Negra Trackbe!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top