Sztárok

Séfek Séfe: „Ez az egész egy trágya” – Vomberg Frigyest kiakasztotta versenyzője

Frici kikészült, amikor meglátta, milyen reggelit készített versenyzője, Viktor.

Ráfordultunk a finálé hetére, így szinte tapintható a feszültség a Séfek Séfe konyhájában. Ráadásul a hétfői adásban Claudia egy meglepetés feladattal is „kedveskedett” a versenyzőknek, akiket rendesen próbára tesznek az utolsó napok.

Bár a reggelikészítés nem tűnik első látásra bonyolult dolognak, azért ezen a szinten már kőkemény elvárásaik vannak a séfeknek a játékosaikkal szemben, és ezúttal Viktornak nem sikerült megugrania a mércét. Bár ő maga meg volt elégedve a reggelijével, a séfeket, finoman szólva, nem nyűgözte le, hogy egy szendvicset tett eléjük.

„Az egész nekem egy trágya!” – fakadt ki Vomberg Frigyes. Wolf András nem volt ennyire szigorú, de Krausz Gábor egyetértett Vomberggel abban, hogy Varga Viktor ételében bizony nem sok munka volt.

 

Lefagyott a mosoly a séfek arcán (Fotó: TV2)

A hétfői adásban egyébként a piros csapat kényszerült búcsúzni az egyik tagjától. Vomberg Frigyesnek rosszul esett, hogy csak ezt hozta össze a csapata. Végül bocsánatot kértek tőle a versenyzői.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top