Sztárok

Vajna Tímea: „Az esküvő után rögtön szülnöm kellett volna” – szakemberrel dolgozza fel a gyászát az özvegy

Vajna Tímea a stúdióban omlott össze tegnap reggel, amikor meglátta Andy Vajna régi tárgyait. Az interjú után elmondta, hogy szakemberhez fordul segítségért.

Tegnap a Mokka stúdiójában Vajna Tímea gyakorlatilag nem tudott megszólalni, pedig egy jótékonysági árverés kapcsán hívták be. Később úgy érezte, magyarázatra is szorul a viselkedése, és szerette volna újra elmondani, miért is vállalta a szereplést. 

Vajna Tímea a sírástól alig tudott beszélni, annyira felkavarták az emlékek (Fotó: Mokka / TV2)

„Nem gondoltam, hogy még mindig ennyire nehéz és fájdalmas lesz Andyről beszélni, de annyira hiányzik, és ahogy beléptem a Mokka stúdiójába, megláttam a képeket, minden rá emlékeztetett, és ezt éreztem, elájulok, annyira fáj, hogy már nincs velem” – írta az özvegy egy InstaStoryban, majd később a Tények Plusz kamerái előtt arról is beszélt, hogy az elmúlt kilenc hónap milyen volt. 

„Azt hittem, már egy picit jobban vagyok lelkileg, de úgy érzem, hogy vissza-visszamegyek és a hullám mindig lehúz. Illetve Andynek a hiánya meg az emléke annyira erősen bennem van, hogy egyszerűen nem tudok túl lenni rajta.”

A lelki fájdalomba szó szerint belebetegedett Vajna Tímea.

„Kialakult a mellemben egy ciszta. Amikor eltemettem Andyt, gyakorlatilag folyt a genny a mellemből, amit bekötött az orvos, én meg papírokat tettem oda. Úgy temettem Andyt, hogy volt egy lyuk a mellemben. Ez mind-mind ilyen lelki törés, gondolom.”

A Tények Pluszban szóba került Vajnáék gyerekvállalása is, ahogyan arról korábban ők maguk már meséltek, évek óta lombikprogramban vesznek részt. 

„Ez pont a napokban fordult meg a fejemben, hogy októberben voltam 37 éves, és érzem biológiailag, hogy nagyon kéne egy gyerek, de hát most kinek? Illetve, nem vagyok lelkileg felkészülve rá. Lehet, hogy valamikor sikerült majd, de lehet, hogy jobb lett volna az esküvő után rögtön.”

Vajna Tímeát elkeseríti, hogy milyen kevesen maradtak meg a régi barátok közül

Talán ezek a beszélgetések vezettek oda, hogy Vajna Tímea most belátta, nem tud egyedül kilábalni ebből a helyzetből. Hamarosan az Egyesült Államokba költözik, ahol talán új életet tud kezdeni, addig is az oldalán üzent mindenkinek. 

„A Mokka után a Tények stábja is elkapott egy interjúra, de úgy érzem, ez volt az utolsó, mert minden interjú nagyon visszahúz lelkileg (…) Kérem a sajtó munkatársait, hogy hagyjanak most egy picit, hogy megtaláljam a lelki nyugalmamat… megfogadom sokak tanácsát, szakemberhez fordulok, mert egyedül nem tudom feldolgozni Andy elvesztését, és a bántások nem segítenek.”

Egy másik posztban leírta azt is, amit a tegnapi Mokkában nem tudott elmondani úgy, ahogy tervezte.

„Kevés olyan ember van a világon, aki ennyi nagyszerű dolgot és filmet hátrahagyott, mint Andy. Nagyon hiányzik, minden egyes nap… és a hiánya miatt úgy érzem, a lelkem egy része nekem is meghalt… bocsánat, h a Mokkában nem tudtam rendesen beszélni a sírás miatt, de annyira fáj… Az ember párjának elvesztése borzasztó érzés… nagyon megvisel és senkinek nem kívánom, hogy ezt átélje… December 7-én lesz az aukció a Nagyházi Galériában, de november 22-től már megtekinthető a kiállítás, ahol a filmes relikviákon kívül, személyes tárgyakra (pl. Arnold, Sly által aláírt képek) Rambo kések, kocsi… is lehet licitálni. A bevétel egy részét jótékonysági célra fordítom, és a Gottsegen György Gyermekszív Központnak adományozom.”

Itt vissza tudod nézni Vajna Tímea Tényeknek adott interjúját: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top