nlc.hu
Sztárok
Merényletben veszítette el a szüleit Bartók Béla x-faktoros dédunokája

Merényletben veszítette el a szüleit Bartók Béla x-faktoros dédunokája

Magyar-nigériai-amerikaiként nem találja a helyét az énekesnő.

Különös sors jutott a világhírű magyar zeneszerző, Bartók Béla dédunokahúgának, az X-Faktorban versenyző Maria Mamah-nak. A 35 éves énekesnő nem először áll a tehetségkutató színpadán, 2011-ben jelentkezett már, de akkor nem jutott el a Mentorházig.

Mint a Story magazin legfrissebb számából kiderül, a szüleit egy szörnyű merényletben veszítette el. Emiatt a családja kettészakadt, ő először Amerikában, majd Magyarországon próbált szerencsét. Származása folytán gyakran érzi úgy, hogy ezen a földön sehol nem lelhet igazi otthonra. Maria persze roppant büszke magyarságára: dédnagymamája, Elza volt Bartók Béla egyetlen testvére.

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Magyar–nigériai–amerikai állampolgár vagyok, édesanyám magyar, apám nigériai és amerikai volt, én Nigériában születtem. (…) Apukám Magyarországon tanult, az egyetemi évei alatt ismerkedtek meg anyukámmal. Egymásba szerettek, és hamarosan megszülettek az ikerbátyáim, valamint a nővérem. (…) Nigériában telepedtek le, az ikertestvérem, Teri és én már ott jöttünk világra” – mesélte Maria, akinek a szülei a szeme láttára haltak meg egy brutális autóbalesetben, az énekesnő pedig úgy gondolja, merénylet állhat a történtek mögött.

Tizenhárom éves voltam, amikor elveszítettem a szüleimet. (…) Hirtelen vált irányíthatatlanná az autó, a sofőr képtelen volt az úton tartani, és belezuhantunk egy szakadékba. A szüleim azonnal meghaltak, Teri, én és a sofőr túléltük a balesetet, amit valószínűleg az okozott, hogy megbuherálta valaki a kocsit” – árulta el a stand up comedy-művészként dolgozó Maria.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top