Sztárok

Ő a Séfek Séfe győztese – 10 milliós fődíjjal, meghatottan állt a konyhában

Szoros volt a verseny, de végül a 18 versenyzőből csak egy nyerhette meg a 10 milliós fődíjat és a két hetes franciaországi képzést.

Október elején indult a Séfek Séfe, amelyre Vomberg Frigyes, Wolf András és Krausz Gábor másodszorra is igent mondott.

Emlékezetes volt az előválogat, és az is, ahogyan a csapatok kialakultak, végül pedig mindenki hat-hat fővel kezdte meg a versenyt. 

Saját házi szavazásunkon az derült ki, hogy még a verseny elején a legtöbben Krausz Gábornak és a csapatának szurkoltak. Ráadásul, a séf is úgy indult neki az évadnak, hogy ezúttal a kedvenc fekete színével nem veszíthet. Második helyen Vombergre szavaztak, és Wolf csapata kapta a legkevesebb szimpátiaszavazást. 

Krausz Gábor, Wolf András és Vomberg Frigyes is komolyan vette a Séfe Séfe versenyt

Eleinte a kék csapatból fogytak az emberek, majd következtek a feketék, és Vomberg Frigyes pirosait tartotta mindenki a legnagyobb ellenfélnek, a döntő utolsó napján mégis Wolf András kék ruhás versenyzőiből állt ott a legtöbb. 

Wolf András csapata három fővel indult neki a döntőnek

Krausz Gábor az utolsó előtti pillatban búcsúzott egykori főnökétől, és Törő kiesése után csupán csak egy fekete versenyző kezdhette meg a mindent eldöntő napot. 

Krausz Gábor csapata alaposan megfogyatkozott

Vomberg Frigyes csapata hetekig elkerülte az egyéni főzést, mert olyan jól teljesítettek csapatban, egy ideig úgy is nézett ki, hogy a pirosak szinte teljes létszámmal vágnak majd neki a döntőnek, de az utolsó hétben alaposan megfogyatkoztak. 

Vomberg Frigyes büszkén várta a kétfős csapatával a megmérettetést

Claudia már a döntő napján sokkolta a Séfek Séfe versenyzőit: nem lesz védettsége senkinek, a séfek nem segíthetnek majd a főzésben, és már az első feladat után elbúcsúznak valakitől

Egy biztos volt, Andi már a legjobb női séf címét kiérdemelte, ennek ellenére hatalmas harci kedvvel vágott bele a feladatokba, mert nem titkolt célja volt legyőzni a férfiakat. Hasonlóan elszánt volt mindegyik versenyző,  Wolf Andrásnak, Vomberg Frigyesnek és Krausz Gábornak pedig idegőrlő órák következtek, amiért nem segítehették az embereiket. 

Végül a 10 milliós fődíj és a két hetes szakmai továbbképzés a neves franciaországi intézményben hozzá vándorolt. 

Ő a Séfek Séfe győztese: 

Bánszki Bence, a kék csapatból.

Bánszki Bence lett a 2019-es Séfek Séfe győztese (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top