nlc.hu
Sztárok
A 78 éves Medveczky Ilona: „Már nem térek vissza”

A 78 éves Medveczky Ilona: „Már nem térek vissza”

Több mint 30 év után ismét a Moulin Rouge színpadán állhatott Medveczky Ilona.

Medveczky Ilonát az idősebb Richter József rendezte Párizsi randevú – Volt egyszer egy Moulin Rouge című dinnershow díszvendégeként hatalmas ovációval fogadta a nézőközönség – írja a Bors.

„Déjà vu érzésem van, 55 évvel ezelőtt itt debütáltam. Itt születtem. Borzasztó az én számból hallani, de igaz. A revü a háború után velem született… Elképesztő, szinte már fizikailag lehetetlen produkciók várják a nézőket. Ezt látva nem is tudom, hogy szeretnék-e ebben a korban élni, pályakezdő lenni, mert olyan nagy a kihívás, nem bírnám a tempót” – mondta Medveczky Ilona, aki azt is elárulta, már nem tér vissza, sőt, műtét is vár rá.

„Rettenetesen hiányzik a színpad, hiányzik az az energia, de már nem térek vissza… Amúgy egy darab fém van a csuklómban és 15 centis csavar a vállamban. Alig tudom felemelni a kezemet. Fájdalmas, sajnos, emiatt hamarosan újabb műtét vár rám” – mondta Medveczky Ilona.

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top