Sztárok
Szponzorált tartalom

Nyári élmény karácsonyra! (x)

Szeretnéd igazán különlegessé tenni szeretteid számára a szeretet ünnepét? Lepd meg őket egy romantikus, csillagtetős nyári éjszakával! A Szegedi Szabadtéri Játékok ötféle kedvezményes karácsonyi bérlete közül választva garantáltan mosolyt csalsz majd az arcukra.

Lassan 90 éve nem múlhat el nyár a Szabadtéri Játékok nélkül. A 2020-as évad is tartogat legendás darabokat, fordulatokban és nevetésben gazdag vígjátékot, valamint könnyfakasztóan szerelmes musicaleket is. Látható lesz minden idők legsikeresebb rockoperája, a Jézus Krisztus Szupersztár, együtt izgulhatunk a West Side Story szereplőinek szerelméért, és újra soul- és diszkódallamok töltik meg a Dóm teret az Apáca show-nak köszönhetően. A nagysikerű darab főbb szerepeiben Feke Pált, Alföldi Róbertet, Janza Katát, Sári Évit és Csonka Andrást láthatja a közönség.

Nemcsak a nevetéstől, hanem a meghatottságtól is könnyezni fogtok, ugyanis egy csokorba szedtük nektek az angol mester, Shakespeare nagysikerű komédiáját, a Sok hűhó semmiért című darabot, valamint a szívhezszóló, modern Rómeó és Júlia-történetet, a West Side Story-t is, Alföldi Róbert rendezésében.

Ha te és szeretteid igazán lelkes színházrajongók vagytok, mindenképp az elmúlt évek hatalmas kedvencét, az exkluzív Premier bérletünket ajánljuk, hiszen így egyik Dóm téri bemutatóról sem maradtok le.

A sokszínű műsorkínálatban emellett olyan darabok mutatkoznak be, mint Händel Agrippina című operája, Moliére nagysikerű komédiája, az Úrhatnám polgár  vagy Tadeusz Slobodzianek A mi osztályunk  című remeke.

A tűz ropogása a kandallóban, a bejgli illata a lakásban, a feldíszített fenyőfa fényeinek játékos tánca, és a Szegedi Szabadtéri Játékok bármelyik karácsonyi bérlete felejthetetlenné teszi az ünnepeket. A maradandó nyári emlékek sorozatát kínáló kedvezményes bérleteket online, az alábbi linkre kattintva tudod megvásárolni.  Siess, hiszen a leggyorsabb bérletvásárlóinkat plusz meglepetésekkel is megajándékozzuk!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top