Sztárok

Teljesen új arc debütál a TV2-n – érkezik a Catch! – úgyis utolérlek!

Vadonatúj sport event műsorral jelentkezik a TV2. December 1-től vasárnap esténként kerül képernyőre a Catch! – úgyis utolérlek!, amely egy fogócska felnőtteknek.

December 1-én elindul a TV2 vadonatúj sport event műsora, a Catch! – úgyis utolérlek! A fogócska szabályain alapuló játékban négyfős csapatok versenyeznek, hogy gyorsaságukkal és ügyességükkel a legjobbak közé kerüljenek. A Catch! arénájában egy hétemeletes ház magasságával megegyező, függőleges pályával is meg kell küzdeniük a versenyzőknek, és még a legprofibb parkourosoknak is kihívást jelent A hajsza pályája, ahol elképesztő ugrások és bravúros vetődések viszik majd közelebb a csapatokat a döntő fordulóhoz. A Catch! versenyzői nem rettennek meg az akadályoktól, merthogy ez a fogócska nem gyerekjáték! A Catch! – úgyis utolérlek! háziasszonya Ördög Nóra – írja a TV2.hu.

„A fogócskáról mindenkinek van valamilyen emlékképe, érzése. Egy nagyon egyszerű és szerethető gyerekjáték, amit most mi egy sokkal magasabb szintre emelünk, köszönhetően a hatalmas díszletnek, az akadálypályáknak, a komoly technikai háttérnek, és annak, hogy igazi sportemberekből álló csapatok állnak rajthoz. Nagyon látványos, izgalmas sportverseny a Catch!, amely egy egyszerű ötleten alapul, mégis igazán nagyszabású” – árulta el Ördög Nóra, aki a Catch! arénájában műsorvezetőtársával, Petur Andrással (Sport TV) terelgeti a játékosokat, illetve segít a nézőknek is eligazodni a szabályok között.

„A sport, legyen szó versenysportról, vagy hobbisportról, magában hordozza ugyanazt az izgalmat, feszültséget, a nyerni akarást, és mi ebből dolgozunk. Ha az ember megismeri a játékot, a szereplőket, megvan a motiváció és a kötődés, akkor egy fogócskának is lehet ugyanaz a hangulata, mint egy világbajnoki mérkőzésnek. A Catch! számomra azt hozta, amire számítottam, egy nagyon izgalmas, fordulatokkal teli versenyt, ahol műsorvezetőként, riporterként magamat adhatom” – mondta Petur András (Sport TV), aki közvetlenül a fordulók után a pálya szélén kérdezgeti majd a csapattagokat. Ízig-vérig sportriporter, aki mindent tud Magyarország bajnokairól, akikből jó páran ott lesznek a Catch! arénájában.

A Catch! kommentátori fülkéjéből Gundel Takács Gábor követi a pályán zajló eseményeket, és épp olyan vehemenciával és átéléssel közvetíti a fogócska futamait, mint egy olimpiai döntőt. „Nekünk is lett egy csapatunk: ki hol van, ki mit tart kézben, ki mit tesz hozzá a műsorhoz. Tehát nem azért vagyunk többen, hogy felváltva beszéljünk, hanem mindenkinek megvan a maga kis szerepe és úgy érzem, hogy ebből a hármasból lett egy jó egész. A Catch! egyszerre egy játék és egy komoly verseny. Nekem az a dolgom, hogy átadjam a hangulatát, az izgalmát és e tekintetben semmiben sem más ez, mint bármilyen sportesemény. Remélem, hogy a nézőkben is olyan pozitív, a fogócska által nosztalgikus érzések jönnek elő, mint bennünk a forgatáskor” – tette hozzá.

Fotó: TV2

A Catch! – úgyis utolérlek! egy-egy adásában négy négyfős csapat száll versenybe, több fordulóban. A tét pedig nem kicsi, hiszen a Catch! döntőjében a dicsőség mellett 10 millió forintot vihet haza a legjobb csapat. A felnőtt fogócskában többek között ott lesz Bódi Sylvi, Bárdosi Ildi, Száraz Dénes, Linczényi Márkó és Esztergályos Patrik is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top