Sztárok

Volosinovszki György: „Sokan azonosítanak a szerepemmel, és képesek megfenyegetni”

Volosinovszki Györgyöt sok támadás éri a Barátok köztben játszott szerepe miatt.

Volosinovszki György rosszfiú karaktere a Barátok közt sorozatban sokakat kiakaszt. Vannak, akiket annyira irritál Áron, hogy a való életben is beszólnak a színésznek, ha találkoznak vele az utcán. Gyuri próbálja figyelmen kívül hagyni ezeket a megjegyzéseket, de előfordult, hogy nem tudott elmenni mellette.

„Amióta Áron bőrébe bújtam, rengetegen megállítanak az utcán, és gratulálnak, de azért volt néhány kellemetlen pillanatom is. Vannak olyanok, akik annyira azonosítanak a szerepemmel, hogy képesek megfenyegetni, és ez  egészen elképeszt. Ugyanakkor persze egy furcsa visszaigazolása is annak, hogy jól játszom a szerepemet” – mondta az nlc.-nek Volosinovszki György, aki a Papp Barbarával való csókjelenetre is kitért. 

„Nagyon szeretem a közös jeleneteinket Barbival, igazi kihívás minden perc, hiszen a történet szerint őrülten szerelmes vagyok belé, ám ez a szerelem sajnos viszonzatlan. Ezért is gyújtotta fel Áron a Berényi Kft. gyermekfaluját, amit ez idáig csak a nézők tudnak, a sorozatbeli karakterek nem. Barbinak el kell játszania, hogy undorodik tőlem, én pedig annyira vakon szeretem, még azt sem veszem észre, miként szövetkeznek ellenem. Legalábbis egyelőre…” – mesélte titokzatosan a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top