nlc.hu
Sztárok
A börtönben töltött évekről mesélt Ogli G

A börtönben töltött évekről mesélt Ogli G

Ogli G megjárta a poklot, de fel tudott állni belőle.

Ogli G évekig része volt a budapesti alvilágnak, egészen addig, amíg börtönbe nem került. Méghozzá azért, mert gengszterek közé keveredett, és védelmi pénzeket szedett.

„Autószerelőnek tanultam, de húszévesen belecsöppentem az éjszakába. A nyolcadik kerületben összebarátkoztam néhány alvilági figurával. Egyre fajsúlyosabb bűnözőket ismertem meg, a végén védelmi pénzeket szedtem a maffia tagjaként” – emlékezett vissza a Story magazin hasábjain Ogli G, akinek a munkája sok veszéllyel járt, hiszen nem egyszer támadták meg, szúrták meg késsel. A rapper éppen a lánykérésre készült, amikor lebukott, és elvitték a rendőrök. 

„Épp aznap akartam megkérni a barátnőm kezét, de jöttek a rendőrök, és letartóztattak… Két és fél évet ültem, ebből nyolc hónapot magánzárkában. Aki nem élte át, nem is értheti meg, mennyire beszűkül az emberi tudat odabent” – mesélte Ogli G, aki hosszú kihagyás után visszatért a zenei világba, decemberben pedig nagy koncertet tart.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top