nlc.hu
Sztárok

PSG Ogli véleménye Polgár Tündéről

A Kőgazdag Fiatalok PSG Oglija Polgár Tündéről: „Elég dzsukel kis nő!”

"Tartalmas" párbeszéd zajlott le a vagyonos TikTok-sztár és az üzletasszony között.

Polgár Árpád felesége, Polgár Tünde is feltűnt a Kőgazdag Fiatalok című műsorban, ugyanis illemórákat adott a reality tehetős sztárjai közül kettőnek. PSG Ogli már nagyon várta a találkozást az üzletasszonnyal, mert szerinte “elég dzsukel kis nő.”

PSG

PSG Ogli, a TikTok-sztár- Forrás: TV2 / Kőgazdag Fiatalok – videó

Polgár Tündét eddig még csak az interneten keresztül volt szerencsém látni, és neki is engem. Biztos már kíváncsi volt ő is rám, ahogy én is rá. Úgyhogy elég kis dzsukel kis nő volt élőben, azt meg kell vallani. Jól nézett ki” – mondta el a kamerák előtt a 23 éves social média sztár, aki ahogy meglátta Polgár Árpád feleségét, egyből az életkorát firtatta.

Mennyi vagy? 30? 40?” – kérdezett rá PSG Ogli. Polgár Tünde először azt hitte, hogy a súlyára kíváncsi, ám amikor pontosította Ogli, hogy “évben mennyi?”, az üzletasszony bevallotta, hogy már elmúlt 50 éves. Ezt alig akarta elhinni a fiatal celeb.

– Mennyi vagy, 30-40?

– Kilóban?

– Nem. Évre.

– 50 éves elmúltam.

– Az kemény!

A TikTok-sztár egyébként már a tegezéssel és a magázással is gondban volt. így Polgár Tünde felajánlotta, hogy akkor tegeződjenek inkább.

Az üzletasszony amúgy úgy véli, a reality tehetős sztárjai a rongyrázós korszakukat élik. “Abszolút van bennük potenciál, ha le tudják vetkőzni az allűrjeiket, sikeres és gazdag felnőtt is lehet belőlük” – jelentette ki a tehetős fiatalok viselkedéséről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top