nlc.hu
Sztárok

PSG Ogli beszólt Polgár Tündének

Kőgazdag Fiatalok: PSG Ogli ókorinak nevezte Polgár Tündét

Vajon mit szól ehhez az üzletasszony?

Polgár Árpád felesége, Polgár Tünde is feltűnt a Kőgazdag Fiatalok című műsorban pénteken, ugyanis illemórákat adott a reality tehetős sztárjai közül kettőnek. PSG Ogli már nagyon várta a találkozást az üzletasszonnyal, mert szerinte „elég dzsukel kis nő”, bár a bókjait nem sikerült ilyen kedvesen átadnia. 

Polgár Tünde

Polgár Tünde A Kőgazdag Fiatalokban

Már a találkozásuk után is arról faggatta a Feleségek luxuskivitelben egykori sztárját, hogy hány éves. A TikTok-sztár a következő részre is tartogatott a beszólásokból. A hétfői adás előzeteséből ugyanis kiderül, hamar lefekteti a szabályokat. 

„Itt én diktálok, meg szerintem Aurél. A mi korosztályunkban hogy megy, mi. Ókor, újkor” – szögezte le Olivér. Tünde csak annyit kérdezett vissza: „Akkor én vagyok az ókor?”

Az üzletasszony egyébként nagyon jól kezeli a fiatalokat, az előző epizódban így nyilatkozott róluk: „Abszolút van bennük potenciál, ha le tudják vetkőzni az allűrjeiket, sikeres és gazdag felnőtt is lehet belőlük.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top