nlc.hu
Sztárok

Papaszíta rácsok mögé került

Feladta magát, bevonult a börtönbe a Kőgazdag Fiatalok sztárja, Papaszíta

Mindenki kitartást kíván neki.

Papaszítát, azaz Hopka Lászlót a Kőgazdag Fiatalok című trash-realityben ismerhette meg az ország, mint PSG Ogli testőrét. A kigyúrt férfi végül azzal tett szert nagyobb hírnévre, hogy október 11-én a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogató parancsot adott ki ellene. Papaszítát sikkasztás miatt kereste, a körözési eljárást lefolytató szerv a Dunakeszi Rendőrkapitányság. 

Papaszita és PSG Ogli

Fotó: Instagram

A férfi hamar lekerült a körözési listáról, a valóságról pedig ő maga nyilatkozott. „Volt egy lakcímváltozásom 3 évvel ezelőtt, és akkor volt egy pénzbírságom valami közlekedési kihágással vagy valamivel, ami 140 ezer forintra emelkedett. Ezt most reggel rögtön beutaltuk a rendőrségre és visszaigazoltan vissza is vették a körözést, tehát már nem vagyok körözésen és nincsen semmiféle probléma. (…) Megkérdeztük az eljárótisztet, aki kiadta ellenem a körözést, hogy miért sikkasztásnak nevezik. Erre az volt a válasza, hogy azért, mert az államkasszából én a pénzt elvettem, tehát nem fizettem be. (…) Egy átutalásomba került, tehát 12 perc alatt elintéztük ezt a félreértést” – árulta el a 43 éves testőr. 

A napokban viszont ismét elfogató parancsot adtak ki ellene, ezúttal kapcsolati erőszak miatt. A körözést a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja adta ki.

PSG Ogli szomorúan tudatta a hírt Instagram-oldalán, hogy ezúttal nem tudta magát kidumálni az izomkolosszus, így a rendőrség előtt ölelkezve búcsúztak el egymástól. 

„Sajnos a hír igaz! Papaszita bevonult ma reggel! KITARTÁST PAPASZITA” – írta a bejegyzésében az influenszer. A legmeglepőbb talán az, hogy bár Papaszíta ellen kapcsolati erőszak a vád, rengeteg támogató komment érkezett.

Még Curtis is hozzászólt a bejegyzéshez, aki kitartást kíván a kétes életű férfinak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top