nlc.hu
Sztárok
Papaszita rendőrségi ügye

Kiderült, miért körözte a rendőrség a Kőgazdag Fiatalok szereplőjét

Mostanra már tisztázta a helyzetet a hatósággal.

Két nappal ezelőtt még körözés alatt állt Papaszíta (hivatalos nevén Hopka László), aki PSG Ogli testőreként szerepelt a TV2 Kőgazdag Fiatalok című valóságshow-ban. A 43 éves férfi ellen október 11-én elfogató parancsot adott ki a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés Végrehajtási Csoportja. Sikkasztás miatt kereste a Dunakeszi Rendőrkapitányság.

Papaszita

 PSG Ogli (b) és a testőre, az egy napig körözött Papaszíta (j) – Forrás: TV2 / Kőgazdag Fiatalok – videó

Azóta viszont tisztázta magát a kigyúrt testőr, így tegnap reggelre már le is került a rendőrségi körözési listáról. Sőt az is kiderült, miért körözték Papaszítát. Minderről ő maga számolt be a barátja, PSG Ogli közösségi oldalán.

Papaszita

Papaszítának mostanra már rendeződött a rendőrségi ügye – Forrás: TV2 / Kőgazdag Fiatalok – videó

„Volt egy lakcímváltozásom 3 évvel ezelőtt, és akkor volt egy pénzbírságom valami közlekedési kihágással vagy valamivel, ami 140 ezer forintra emelkedett. Ezt most reggel rögtön beutaltuk a rendőrségre és visszaigazoltan vissza is vették a körözést, tehát már nem vagyok körözésen és nincsen semmiféle probléma. (…) Megkérdeztük az eljárótisztet, aki kiadta ellenem a körözést, hogy miért sikkasztásnak nevezik. Erre az volt a válasza, hogy azért, mert az államkasszából én a pénzt elvettem, tehát nem fizettem be. (…) Egy átutalásomba került, tehát 12 perc alatt elintéztük ezt a félreértést” – árulta el a testőr.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top