nlc.hu
Sztárok

Körözi a rendőrség a Kőgazdag Fiatalok egyik szereplőjét

Elfogatóparancs alapján körözik a Kőgazdag Fiatalok egyik szereplőjét

A férfi PSG Ogli testőreként szerepelt a sorozatban.

Körözés alatt áll Papaszíta (hivatalosan Hopka László), aki PSG Ogli testőreként szerepelt a TV2 Kőgazdag Fiatalok című valóságshowjában.

A 43 éves férfi ellen október 11-én elfogató parancsot adott ki a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés Végrehajtási Csoportja. A férfit sikkasztás miatt keresik, a körözési eljárást lefolytató szerv a Dunakeszi Rendőrkapitányság, írja a 24.hu. 

Rendőr bilinccsel

Fotó: Pixabay

PSG Ogli, azaz Papp Olivér menedzsere, Szalai Ádám korábban azt nyilatkozta, hogy Kőgazdag Fiatalok sztárjának azért van szüksége testőrre, mert sokan keresik a társaságát, és a rajongók néha kicsit erőszakosak, illetve vannak féltékeny férfiak, akik fenyegetik.  

„Egyszer egy vidéki klubban annyira rátapadtak, hogy órákig csak fotózkodott, és beszélgetett mindenkivel, hogy közbe kellett lépnem, és szabályosan leválasztani róla a népet. Ekkor fogalmazódott meg bennünk, hogy kellene egy testőr”

– mesélte Szalai Ádám, aki hozzátette, egyszer egy külföldi lány próbálkozott be túl rámenősen, de ez nem egyedülálló eset, állítása szerint folyamatosan követik, zaklatják a lányok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top