nlc.hu
Sztárok

Polgár Árpád és a kőgazdag fiatal

Polgár Árpád megmutatta, milyen egy valóban kőgazdag fiatal

Van némi különbség.

Harmadik hete fut a TV2 Kőgazdag Fiatalok című műsora. A realityben pár gazdag fiatal, vagy annyira nem is fiatal hétköznapjait igyekeznek bemutatni, ami sokak szerint távol áll a valóságtól, hiszen nem sok egyebet látni a pénzszóráson, mondvacsinált problémán és balhén kívül. 

Nem meglepő tehát, hogy a Kőgazdag Fiatalok sok valóban gazdag embernél kiverték a biztosítékot. Az idei Nagy Ő, a milliárdos Jákob Zoltán finoman fogalmazott véleményében csak annyi kritikát mondott, ezek a fiatalok nem mutatják meg a luxusélet mögötti teljesítményt, ami nem az övék, hanem a szülők tettek érte. Polgár Árpád azonban már keményebben szólt oda. 

Polgár Árpád

Polgár Árpád (Youtube)

„Inkább »Műgazdag fiataloknak« hívnám őket. Nem szeretnénk, ha a nézők azt hinnék, hogy az összes tehetős fiatal így viselkedik. Azt én is elismerem, hogy jó emberekről van szó, de azt hiszem, jelenleg jobb példaképet is találhatnak maguknak a fiatalok” – magyarázta az üzletember, aki hozzátette, saját Youtube-műsorában indít egy sorozatot, amiben a kíváncsi nézők megtudhatják, milyenek a valóban gazdag fiatalok. Meg is jelent az első epizód, melyben a húszas évei elején járó vállalkozót, Papasvili Györgyöt lehet megismerni, aki a saját cége révén már több tízmilliót rakott zsebre. Az üzletember a megálmodója és a tulajdonosa Magyarország egyik legnagyobb Minecraft játékszerverének, amibe mindössze 15 évesen vágott bele, az indulás viszont tele volt mérföldkövekkel.

„Volt egy felfújható kanapém, azon aludtam egy évig. Volt, hogy kilyukadt, és akkor a földön ébredtem, a kemény kövön. Küzdöttem… és jöttek az eredmények – meséli Gyuri, majd kiemelte, mindig a cél lebeg a szeme előtt, ami a nemzetközi piacon való befutás lenne. – 1500-1600 játékosunk lett, és akkor a bevételünket megsokszoroztuk.”

Arra a kérdésre pedig, hogy mennyit lehet ezzel keresni, azt felelte, már ebben az évben is sok tízmilliót profitáltak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top