Sztárok

Exkluzív részlet az új Charlie angyalai filmből – nálunk látod elsőként, milyen angyal Kristen Stewart

Itt az új generáció: Charlie angyalai visszatérnek, és hamarosan nálunk is látható a film. Most ebből mutatunk egy jelenetet, amit elsőként nálunk nézhetsz meg.

Még 1976-ban indult a Charlie angyalai sorozat, öt évadot ért meg, mivel a kezdeti sikerek után nem volt már iránta akkor az érdeklődés. Bezzeg az új verziók iránt! 

Ők az első Charlie angyalai sorozatban lettek ismertek: 

Jaclyn Smith, Kate Jackson és a Farah Fawcett helyére érkező Chery Ladd a másodiktól az ötödik évadig voltak Charlie angyali (Fotó: Harry Langdon/Getty Images)

Aztán jöttek azok, akiket ma is láthatunk a tévében: 2000-ben és 2003-ban is Drew Barrymore, Cameron Diaz és Lucy Liu voltak az angyalok, és sokáig várta a közönség az új Charlie angyalai folytatást

Lucy Liu , Cameron Diaz, és Drew Barrymore 2003-ban a Charlie angyalai spanyolországi bemutatóján (Fotó: Carlos Alvarez/Getty Images)

Eddig kellett várni, igaz, nem a fent említett három színésznő tért vissza, hanem itt az új generáció. A főszerepben Kristen Stewart, Naomi Scott és Ella Balinska, a rendezői székben pedig szintén egy nő, a Tökéletes hangot is jegyző, színésznőként is népszerű, Elizabeth Banks, aki fel is tűnik a filmben. 

Megnézem
Összes kép (3)

A teljes film november 28-tól látható a magyar mozikban, de most Magyarországon először nálunk láthattok belőle egy exkluzív részletet, lentebb pedig a film előzetesét.

Íme az új Charlie angyalai jelenet: 

A mostani történet arról szól, hogy az elmúlt évtizedekben Charlie, a titokzatos főnök detektívügynöksége nagyra nőtt: már az egész világon vállalnak felderítő és őrző-védő munkát – és így persze a megbízók is nagyon sokfélék lettek. A filmben szereplő különlegesen kiképzett három nő az egyik külföldi akciókra szervezett egység tagja.

Ez az új Charlie angyalai film előzeteséből is kiderül, hogy ugyanannyira nőknek, mint férfiaknak is készült ez az akciófilm:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top