nlc.hu
Sztárok

Drew Barrymore és Cameron Diaz közös fotója

Ennyit változott Drew Barrymore és Cameron Diaz az első közös képük óta

2000-ben volt a Charlie Angyalai premierje, ekkor készült az első közös fotójuk.

Drew Barrymore és Cameron Diaz a Charlie angyalai forgatásán ismerték meg jobban egymást, azóta szoros barátságot ápolnak, szinte minden héten beszélnek. Az első közös fotójuk is ott készült, ennek pedig már 21 éve: Drew Barrymore pár órája megosztott egy közös képet, ami miatt rögtön elkapott minket a nosztalgia.

A Charlie angyalai hatalmas sikert aratott akkoriban – Cameron Diaz 28, míg Drew Barrymore 24 éves volt a film készítésekor. Igaz, Lucy Liu ezúttal nem került rá a képre, de úgy tudni, még hármas közös chatszobájuk is van, a mai napig sokat beszélnek.

Charlie angyalai a film premierjén:

drew berrymore cameron diaz lucy liu

Lucy Liu, Drew Barrymore és Cameron Diaz a New York-i premieren (Fotó: Gettyimages)

Drew elmondása szerint barátságuk azon alapszik, hogy nagyon sokszor csináltak közösen őrültségeket, éltek át kalandokat. A színésznő azt is nyilatkozta, hogy Cameronnál jobb barátja senkinek nem lehet, mert rengeteg szeretetet tud adni, és mindig ott van mellette, ha nehéz időkön megy keresztül. Hozzátette ugyanakkor azt is, hogy Diaz sokszor nagyon naiv, így néha szüksége van arra, hogy visszarángassa valaki a földre.

Sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top