Sztárok

Gólyahír: Lovas Rozi babát vár

Egy időre búcsúzik a színpadtól.

A Radnóti Színház honlapján tett közzé a gólyahírt, miszerint Lovas Rozi kisbabát vár. „Így decemberben láthatják utoljára A művésznő és rajongói, valamint az Üvegfigurák című előadásainkat. A Csillagképekben Rozi 2020 januárjáig játszik, utána az előadást Rozi visszatéréséig szünetelteti a színház. A többi előadását egy ideig átveszik tőle kolléganői. (…) Rozi szeretné, ha a gyerekvárás örömei megmaradhatnának neki és családjának, nem szeretne ennek kapcsán sajtóhírekben szerepelni, interjúkat adni, fotókat közzé tenni. Ugyanakkor mindenkinek szeretettel üzeni, hogy a babának nagyszerű apukája van; nem éli meg lemondásnak az anyaságot; nem látja rózsaszínűbben a világot, habosabbnak a felhőket, mint eddig; egyszerűen csak azt gondolja, hogy ez már nemcsak róla szól” – írták.

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Sok minden kavarog még bennem… heves érzelmek… amik azért valami alapvető és megkérdőjelezhetetlen boldogságból fakadnak. Megszakad a szívem az előadásaimért, amiket mindjárt el kell hagynom, még ha némelyiket nem is örökre, de tudom, hogy ez a baba a legjobb dolog, ami most történhet velem. Hálás és büszke vagyok, amiért pont engem választottak az anyukájának. Kíváncsian várom, hogy mi lesz” – nyilatkozta Lovas Rozi, A mi kis falunk sztárja.

(via)

Kiemelt kép: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top