Sztárok

Elton John majdnem meghalt

Súlyos fertőzést kapott el, miután kezelték a prosztatarákját.

Prosztatarák-kezelése után elkapott, súlyos fertőzéséről beszélt Elton John egy brit tévéműsorban. Graham Norton beszélgetős műsorában elmondta, hogy a fertőzésbe majdnem belehalt. Miközben a kórházi ágyában feküdt, csak arra tudott gondolni, hogy nem halhat meg, mert újra látni akarja a gyerekeit. Végül meggyógyult, igaz, több szervét kioperálták vagy átültették. Így a hajának, a vastagbelének, a manduláinak és a prosztatájának is búcsút mondhatott, és újra meg kellett tanulnia járni.

Elton John koncert búcsúturné Farewell Yellow Brick Road

Elton John a Farewell Yellow Brick Road című búcsúturnéja floridai állomásán (Profimedia / INSTAR Images)

A zenész végül 2017-ben tért vissza a színpadra, de előfordult, hogy pelenkában koncertezett. Las Vegasban, nem sokkal a műtétje után például arra gondolt, mit szólna a közönség, ha tudnák, hogy éppen az egyik szám közben vizeli össze magát.

Elton John nemrég önéletrajzi könyvet írt, amelyben részletesen vall betegsége időszakáról is, a jövő év folyamán pedig még búcsúturnéján koncertezik.

(NME via 24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top