Sztárok

Zaklatási ügy: nem csak a Katona József Színház lehet érintett

Kiderült, hogy a Katona József Színházból kitiltott munkatárs más, színházzal kapcsolatos munkahelyen is dolgozik, ahol szintén panaszkodtak már rá.

Más munkahelyein is zaklathatta kollégáit a Katona József Színházból kitiltott egykori munkatársa. A színház kedden, megelőzvén a pletykákat, közleményt adott ki, amiben arról írnak, hogy az egyik szerződéses munkatárs többször is zaklatta az ott dolgozókat, ami a vezetőség tudomására jutott.

„A budapesti Katona József Színház vezetőségének tudomására jutott, hogy egy szerződéses munkatársa több esetben is erkölcsi határokat átlépő módon viselkedett a színház dolgozóival” – írták. A közleményben azt is közlik, hogy személyiségi jogokra hivatkozva nem árulnak el semmi többet az illetőről, ahogy az áldozatokról sem. 

Fotó: Facebook

A Blikk kiderítette, hogy a zaklatás miatt kitiltott művész más, színházzal kapcsolatos munkahelyen is dolgozik, ahol akadtak már hasonló problémái. A lap által megkeresett kollégái ugyan nevüket vállalva nem akartak nyilatkozni, de egybehangzóan állították, egy ideje már pletyka volt, hogy a munkatárs zaklatja kollégáit.

Az üggyel kapcsolatban eddig sem a színház vezetősége, sem a a Magyar Teátrum Társaság vezetője, Vidnyánszky Attila, ahogy a Katonát fenntartó Fővárosi Önkormányzat sem akart nyilatkozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top