Sztárok

Taxis támadt rá a fiatal magyar énekesre

Szabyest, azaz Szabó Szabolcs Achilles nem volt hajlandó tiltott módon behajtani egy kereszteződésbe, ezt pedig a taxis nagyon nehezményezte.

Zajlik az élet Szabyest körül. Az énekes, vloger nem is olyan rég számolt be róla, hogy kétszer is elgázolták, most pedig egy taxis támadt rá. Szabyest azzal bőszítette fel a taxi sofőrjét, hogy nem volt hajlandó tiltott módon egy kereszteződésbe hajtani, amivel néhány pillanatra feltartotta őt a közlekedésben. A taxis és egy utastársa kiabálva rontott rá az énekesre.

Forrás: Szabyest Instagram oldala

„Az autómtól 5 centiméteres távolságot hagyva, a piros lámpánál áthajtva jött utánam, majdnem nekünk ütközött. Ezek után keresztben megállt az úton, és még neki állt feljebb. Ketten kiszálltak a taxiból, égő cigarettát dobtak a kocsimra, a sofőr pedig fenyegetően lépett fel” – mesélte a Blikknek Szabyest, akit leginkább az bánt, hogy a taxis elkényeztetett kölyöknek nézte őt. 

A történteket az énekes mellett ülő utas videóra vette. Szabyest a felvételt a taxivállalatnak írt panaszleveléhez is csatolta. A cég meglepő gyorsasággal reagált az esetre. Elnézést kértek, a sofőr felelősségre vonását és az eset kivizsgálását ígérték, valamint 5000 forint értékű utazási kreditet ajánlottak fel az énekesnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top