nlc.hu
Sztárok

Rippel Feri káromkodva beszélt a kiesett játékosról

Sokak bánatára Rippel Feri nyerte a párbajt a Farm VIP-ben: „Elp*csáztam a kis sz*rkeverőt”

Nem volt felhőtlen az örömük a bent maradt játékosoknak.

Egyre jobban kiéleződik a verseny a Farm VIP fináléjához közeledve. Bár Szabyest jó pár emberrel összerúgta a port, szinte senki nem örült, amikor a tegnapi párbajt követően búcsúznia kellett a játéktól. 

Szabyest és Rippel Feri

Szabyest és Rippel Feri

A legtöbb útilaput Rippel Feri kapta, aki örömmel hívta ki a fiatal énekest párbajra. Míg Szabi mosolyogva végezte a feladatot, Feri hatalmas koncentrációval, amikor pedig győzedelmeskedett, felüvöltött: „Yes! Vesszen a Szabikám! Szevasz! Úgyhogy örüljetek, itt jövök vissza” – kacsintott a bent maradt játékosokra, akiknek az arcán nem az öröm tükröződött vissza. Szabi meg is jegyezte halkan, nem örülnek. 

Ezt követően az artista le is fektette a szabályait a többiek előtt, miközben káromkodva ejtett pár szót a kiesett énekesről. 

„Kiderült, hogy Szabi taktikus kicsit eltaktikázta magát, mert logikában hívott ki, és így is elpicsáztam, kis szarkeverő volt. Igazából előbb-utóbb mindenki sorra kerül, egyesével fogok mindenkit… remélem, mindenkivel meg tudok mérkőzni! Bármelyik területen választotok is, maximális erőt fogok beleadni, függetlenül attól, hogy az nagydarab, magas, erős, alfahím, vagy kicsi, alacsony, lány” – jelentette ki Rippel. 

Később Szabyest Instagram-történetében így reagált a kiesésére: 

Inkább nevetve essek ki, mint vérszemet kapva, másokat megfélemlítve maradjak játékban. Én élveztem, célom a top 10-zel elértem. Három-négy adás van már csak, szóval szinte a végsőkig húztam

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top