nlc.hu
Sztárok

Szabyest bedurvult a Farm VIP-ben

„Ha van egy debil gyereked, nem mondod meg neki, hogy csicska vagy” – Szabyest kikelt magából

Hadas Alfrédot és Rippel Ferit vette célba.

Szabyest rendesen bedurvult a Farm VIP legutóbbi adásában. Habár a műsorban megszokhattuk, a játékosok rendszeresen feszülnek egymásnak, ami sokszor üvöltözésbe is torkollik, az énekesnek nem ez volt az első balhéja. 

Szabyest

Fotó: TV2

A műsor elején a pirosoktól Szabyest ment el, a sárgák közül pedig Kótai Misi lépett a helyére. Rékasi Károly ezt nehezen fogadta el, ami Szabyesten csattant. A fiatal énekes magára vette a történteket, sőt, gyűlöletet érzett Rékasi szemében, amikor ránézett. A színészt számon is kérte a történtek miatt, amiből végül óriási balhé lett.

Az influenszer ezúttal Hadas Alfrédot és Rippel Ferit vette a szájára szőlőszemezés közben. A konfliktus a reggeli szőlőszedésnél alakult ki, amikor Szabyest azt gondolta, viccesen megtréfálja Alfrédot és kicsen pár fürtöt az ő kosarából, de ellenfele azt olyan szinten nem hagyta, hogy földre lökte. Később a zenész meg is jegyezte Szabinak, mennyire sportszerűtlennek tartotta a viselkedését.

„Tetszik a tűz, amit játszol, mert ez inspirál engem. Inspirál, mert el akarom taposni a patkányokat, ami vagy, barátom – fogalmazott Alfréd, akit Rippel Feri is kiegészített. – Én látom Alfrédot, aki mindenben betartja a szabályokat, ellenben Szabival. Aki így játszik, ugyanolyan fogadtatást várhat el.”

„A patkányra azért nem reagáltam, mert ezzel, hogy lepatkányozott, kiderült számomra, hogy nagyon más szellemi szinten működünk. Emiatt kell előzékenynek lennem, mert valószínűleg sérült az agya. Ha van egy debil gyereked, nem mondod meg neki, hogy csicska vagy – magyarázta később Szabi, majd áttért Rippel Ferire is. – Tudjátok, miért Feri a vezető? Mert vakok között félszemű a király.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top