nlc.hu
Sztárok

Rippel Feri lemondott vezetői posztjáról

Farm VIP: Rippel Feri lemondott vezetői pozíciójáról, amire senki nem választotta meg

Nem mondhatnánk, hogy annyira megsiratták a többiek.

Végéhez közeledik a Farm VIP, éppen ezért egyre több a feszültség a játékosokban. A legutóbbi párbajon Rippel Feri kiejtette Szabyestet, amit nem túl elegáns módon ünnepelt. Az artista szépen lassan közellenséggé válik a többiek szemében, amin azzal sem javított, hogy káromkodva fenyegette meg őket. 

Rippel Feri

Fotó: TV2

Nagyon szépen köszönöm azt, hogy ennyien célkeresztbe raktatok, elég szar érzés, de egyúttal fel is nyitotta a szememet sok mindenre. Kiderült, hogy Szabi taktikus kicsit eltaktikázta magát, mert logikában hívott ki, és így is elpicsáztam, kis szarkeverő volt. Igazából előbb-utóbb mindenki sorra kerül, egyesével fogok mindenkit… remélem, mindenkivel meg tudok mérkőzni! Bármelyik területen választotok is, maximális erőt fogok beleadni, függetlenül attól, hogy az nagydarab, magas, erős, alfahím, vagy kicsi, alacsony, lány” – magyarázta Feri a többieknek. 

Ezt követően még mindig úgy érezte, van mondanivalója, így azzal folytatta, lemond a brigádvezetői pozicíójáról. 

Én ezt az egész brigádvezetői posztot visszaadom. Le is járt a mandátumom. Úgyhogy nem leszek ennek a csapatnak a vezetője. Ez azt is jelenti, hogyha lesz majd új játék, akkor legyünk szívesek választani ehhez egy új brigádvezetőt. Ezt majd ha elérkezett az ideje, szintén megtesszük. Ezt a csapatot úgymond akkor is össze tudtam fogni, tehát hogyha szeretnétek, szívesen elvállalom majd újból ezt a pozíciót, mert sikerre tudom vinni a csapatot” – fogalmazott az artista. Lissák Laura megjegyezte, alapból azt nem tudja, ki volt az, aki valaha is brigádvezetőnek tartotta Ferit. 

Sánta Laci, aki egyébként nincs rossz viszonyban Ferivel, még ő is szórakozott kicsit a “brigádvezető” monológján. 

Mély tisztelettel tekintek Ferire. De azért az megmosolyogtat, hogy visszaad egy vezetői státuszt, egy mandátumot, miközben az már rég nem az övé. Senki nem kiáltotta őt ki. A házba költözött embereknek a csapata… az nem az ő kezébe került. Nincs semmiféle vezető ebben a pillanatban, de ő azért lemondott erről, ami szerintem nagyon jó dolog volt.

Kijelenthetjük, szinte senki nem értette, sőt kifejezetten unszimpatikusnak találták az artista beszédét. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top