nlc.hu
Sztárok

Ripli Zsuzsi a Farm VIP kiesője

„Nem mindig annak szavazunk bizalmat, aki megérdemli” – Csalódottan távozott a Farm VIP kiesője

Könnyeivel küszködve árulta el a kiesett játékos, hogy nem annak az embernek szavazott bizalmat, akinek kellett volna.
Kiss Daniella és Ripli Zsuzsi a Farm VIP-ben

A Farm VIP szombati adásában másodjára maradt alul a sárga csapat, így ők tartottak farmgyűlést. A nemrégiben jógaoktatónak állt Ripli Zsuzsi négy útilaput kapott, így neki kellett párbajoznia.

A színésznő Kiss Daniellát vitte párbajra, a farmgyűlés előtt ugyanis a szépségkirálynő azt kérte Zsuzsitól, hogy szavazzon rá, mert haza akar menni, és fel fogja adni a játékot. Az ügyességi játékban azonban Daniella végig kitartott, nem adta fel, és végül Ripli Zsuzsi elveszítette a párbajt.

Érdekes dolog ez a játék, hiszen eleve a bizalmammal volt problémám, amikor ide bejöttem. A játék produkál érdekes dolgokat, és nem mindig annak az embernek szavazunk bizalmat, aki ténylegesen megérdemli

– mondta csalódottan a párbaj után Ripli Zsuzsi, aki konkrétan nem nevezte meg, kire gondol, de rejtetten üzent csapattársainak.

A párbaj elvesztése után végül Ripli Zsuzsinak kellett távoznia a műsorból. A színésznő könnyeivel küszködve árulta el, milyen érzések kavarognak benne. „Egyfelől könnyebbség, másfelől nyilván nehéz, mert szerettem volna benne maradni a játékban, továbbmenni, tovább küzdeni, és visszaköltözni a parasztházba.”

(Kiemelt kép: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top