Sztárok

Távozott A Konyhafőnök VIP-ből Rácz Jenő egyik kedvenc versenyzője

Már négyen adták vissza a kötényüket Rácz Jenő csapatából.

Ezen a héten Rácz Jenő kiválasztottjai mutathatják meg gasztronómiai tudásukat A Konyhafőnök VIP negyedik évadában. Péntekig minden versenyzőnek a legjobbat kell nyújtania, hiszen a séfek mindössze 6 versenyzővel mehetnek a középdöntőbe. 

Hétfőn ketten is távoztak Rácz Jenő csapatából, az egykori x-faktoros Taka és Tihanyi Péter, vagy ahogy többen ismerik: ÉNB Karesz esett ki. Kedden Nagy Boginak kellett levetnie a kötényt, és elhagynia a konyhát.

A szerdai nap is rengeteg izgalmat tartogatott. Az első főzésnél Cookynak gyűlt meg a baja Rácz Jenő ételének a leutánozásával, míg a második fordulóban Demeter Alexandrának akadtak gondjai egy galambbal, így ők ketten álltak a kieső helyen a nap végén. Végül a rádiósnak kellett távoznia A Konyhafőnök VIP műsorából.

Forrás: RTL Klub

Rácz Jenő nehezen hozta meg döntését, mivel Cooky volt az egyik kedvenc versenyzője, és komoly tervei voltak vele. Szerette volna megszerettetni vele a főzést, ahogy azt tette Kabát Petivel az előző évadban, ez azonban a műsorban nem sikerült. Rácz Jenő mindenesetre felajánlotta a kieső Cookynak, hogy privátban megtanítja őt főzni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top