Sztárok

Bódy Magdi megmutatta csodálatos otthonát: „Ötvöztem a modern stílust a régivel”

Bódy Magdi megmutatta kacsalábon forgó házát.

Még a szája is tátva maradt Tinának és Emiliónak, amikor beléptek Bódy Magdi új otthonába. Az énekesnő szeretettel várta a Jellinek családot, hiszen Emilióval nemcsak barátság, de közös szakmai múltjuk is összeköti őket.

„Több mint tíz évig játszottam Magdi zenekarában. Egész fiatalon meglátta bennem a tehetséget, és elhívott a zenekarába játszani. Nagyon szerettem vele dolgozni, profi énekesnő, csak tanulni lehet tőle” – mondta a Drága családom mai epizódjában Emilio, aki nem győzött betelni az énekesnő új otthonának látványával.

A Jellinek család ámult-bámult a csodás ház láttán (Fotó: Sláger TV)

„Nemrég költöztem ide, így még nem tudtam teljesen berendezkedni, de a bútorok már nagyjából a helyükön vannak. Ötvöztem a modern stílust a régivel. Édesanyám bútorait megtartottam, ezekhez ragaszkodom a mai napig” – árulta el az énekesnő, akinek házából lélegzetelállító panoráma nyílik.

„Emillel nem tudtunk betelni a látvánnyal. Csodás az a terasz és a kilátás. El tudnám képzelni, ahogy reggelente ebben gyönyörködve nyitom a napot. Még ha bal lábbal is kelnék, egy ilyen panorámától biztos jobb lenne a kedvem” – mondta Tina, aki a nap folyamán a konyhában is segédkezett Bódy Magdinak, aki egy specialitásával lepte meg vendégeit. Emilio pedig nem bírta megállni, hogy ne vegye birtokba a zongorát, így a lakoma előtt komponált egy kicsit, amelyhez később a házigazda is csatlakozott, melyet a nézők is láthatnak ma 20:55-től a Sláger TV-n. 

Bódy Magdi és Jellinek Tina a forgatáson (Fotó: Sláger TV)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top