Sztárok

Csuja Imre mindent együtt csinál a feleségével – kétlaki életet élnek

Lovász László még a Csuja Imrét és családját ért tragédia előtt készített interjút a színésszel, a felvétel az akkori hangulatát és terveit tükrözi.

Lovász László hálás volt, amiért Csuja Imre igent mondott a Lakástalshow-ra, hiszen amikor a színész nem a színházi munkái között ingázik, akkor vagy A mi kis falunkat forgatja, vagy éppen a balatoni telkére siet. 

Csuja Imre a Lakástalkshow vendége volt (Fotó: Sony Max / Labancz Viktória)

„Imádom azt a nyüzsgést, amikor mindig van hova menni, van mit csinálni” – kezdte Csuja Imre, aki elmondta, hogy a felesége is hol a Balatonon van, hol Budapesten, ahol az unokákra vigyáz, befőz, vagy amit éppen aktuálisan kell. Mivel mindketten nagyon szeretnek a kertben tevékenykedni, ezért gyakorlatilag ugyanannyi időt töltenek a balatoni házukban, mint a fővárosban.

„Nézd, mi mindketten vidéki gyerekek vagyunk, a feleségem és én is, nem áll távol tőlünk, ha megkapirgálunk egy kis földet, és elejtünk bele egy borsószemet, akkor abból mondjuk tíz szem kel ki, és ezt mi nagyon tudjuk értékelni. Meg ha fölrotálok egy darab földet, akkor az szép, gyomtalan, tiszta és el lehet gereblyézni. Vagy ha megérik a birsalma, akkor azt le lehet szedni és feldolgozni.”

Nemrégiben a borászkodást is elkezdte, és a színész rengeteg tanácsot kapott, hogyan kezdje el, mit csináljon, így szerinte egészen jól belelendült. Ráadásul a felesége is nagyon élvezi, mint kiderült, még jobban is szeret ezzel foglalkozni, mint Csuja Imre.

„Van száraz és félszáraz, most kipróbáltuk a csemegét is, de még nem tudom, milyen. Boríze van. Meglepően jól sikerült tavaly.”

Csuja Imre mindent együtt csinál a feleségével, leszámítva, amikor A-ból B-be autózik, lényegében olyankor van egyedül. Ezeket az időket használja ki, hogy kicsit elmélyedjen magában. 

Csuja Imre a Lakástalkshow felvételén 2019 nyarán (Fotó: Sony Max / Labancz Viktória)

„Premier közelében például ott jár az ember agya a szerep körül, de ha nincs ilyen helyzet, akkor a családdal kapcsolatos gondolatok, megoldáskeresés, mert hát az embernek jár az agya.”

A Lakástalkshow-ban beszélt Lovász Lászlónak a gyerekkoráról, ami nagyon mozgalmas volt, és mesélt a szüleiről is. Kiderült, hogy az édesanyja nagyon rátermett asszony, aki Csuja megfogalmazása szerint csípőből tüzelt, mindig volt egy frappáns válasza mindenre, és ugyanolyan tettvágyó, mint színész. 

„Amíg tudok menni, mozogni, addig én csinálom. Csak majd, ha eljön a nyugdíjaskor, ha még mindig 65 év lesz a korhatár, akkor szeretnék kevesebbet dolgozni. Az még hat év.”

Leginkább arra vágyik, hogy többet legyen a friss levegőn, esetleg ismét elutazzanak majd Toszkánába, ahova korábban gyakran jártak, de a kert és a teendők miatt az elmúlt öt évben erre nem került sor. Csuja Imre a saját karrierjéről, a kollégáiról és a megítélésről is mesél a Sony Max ma esti műsorában.

Csuja Imre a Lakástalkshow-ban (Fotó: Sony Max / Labancz Viktória)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top