Sztárok

Gáspár Evelin is megszólalt szülei autóbalesetéről

Alig tudta felfogni, amit hall.

Gáspár Evelin az Instagram-oldalán írta meg, hogy mindenkinek köszöni a támogatást, aki együttérzéséről biztosította őt és családját. Gáspár Győző és családja szerdán hajnalban szenvedett autóbalesetet, amikor egy forgalommal szemben hajtó kocsi frontálisan ütközött velük.

Fotó: Instagram

Evelin nem volt az autóban a baleset idején. Azt írta, „tegnap este folyamán egy nagyon megrázó telefont kaptam, hogy a családom életveszélyes balesetet szenvedett a hazafelé úton. Felfoghatatlan volt, mivel előtte együtt vacsoráztunk, és ünnepeltük a húgom névnapját. Elkeserítő, hogy tanult, fiatal és értelmiségi hölgyemény a 4 sávos, kitáblázott úton a forgalommal szembe frontálisan belehajt jelen esetben a családomba, de amúgy bárkibe is!

Gáspár Bea is az Instagramon jelentette, hogy jól van. Ő úgy fogalmazott, „egy életünk van, és ezt senkinek sem áll jogában szándékosan megrövidíteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top