nlc.hu
Sztárok

Gáspár Győzőék családi viszály miatt elhagyták otthonukat

„Az állapotomnak nem tett jót az a feszültség” – Gáspár Győző és Bea családi viszály miatt hagyta el Salgótarjánt

Családi házuktól is szeretnének mielőbb megválni.

Gáspár Győző és felesége, Bea már egy ideje nem mutatkoztak salgótarjáni otthonukban. 

Gáspár Bea és Győző

Gáspár Bea és Győző (Fotó: Birton Szabolcs)

Győzike az utóbbi időben ismét nincs jó állapotban, ami miatt pszichiátriai kezelésre szorul. Erről korábban azt nyilatkozta, hogy a saját rokonai tehetnek róla, akik állandó feszültségben tartják őt. Emellett köztudott, hogy két lányuk, Virág és Evelin már egy ideje Budapesten élnek, és többen arra gyanakodtak, hogy a szülök is követték őket. 

„Való igaz, már több mint egy hónapja elhagytuk Salgótarjánt és Budapesten élünk albérletben Beával, és a lányok, Virág és Evelin is külön lakásban. A családi viszályaink és a folytonos ingázás miatt döntöttünk így. Köztudott, hogy depressziós vagyok és pánikbetegséggel küzdök, az állapotomnak pedig nem tett jót az a feszültség, amiben ott éltünk Zsoltiék közvetlen közelében – mondta a Blikknek a családfő. – Jót tett a környezetváltozás. Még nem vagyok jól, de érzem, hogy javulok. Beával is sokkal jobb a kapcsolatunk, amióta itt élünk, eljárunk randizni és esténként romantikus sétákat teszünk a városban. Sokkal jobban érzi mindenki magát Budapesten, és eszünk ágában sincs visszamenni. Sőt szeretném a házat is eladni, és Beával venni magunknak egy lakást, ahol ketten megöregedhetünk. 

Győzika arról is beszélt, hogy testvérének, Zsoltinak akár fillérekért is eladná a házát, csak hogy megszabaduljon tőle. Gáspár Zsolti nem kommentálta a híreket. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top