Sztárok

Ilyen, amikor Presser Gábor nagyon felhúzza magát

Presser Gábor egy interjúban beszélt arról, hogy mit csinál, amikor valaki kihozza a sodrából.

Presser Gábor jó formában van, tavaly például dupla Aréna-koncerttel ünnepelte a 70. születésnapját. A zenésznek a mai napig sok fellépése van, emellett pedig hobbiként kutatja, hogy ki használta fel éppen a Gyöngyhajú lány alapjait. Nem kell messze menni, a Kanye West-féle dallopásról talán mindenki tud, ám Presser azt mondja, a legtöbbször örül neki, ha hallja az ismerős dallamot, hiszen annak idején nem gondolta volna, hogy ekkora sikere lesz.

Presser Gábor a téma kapcsán arról is mesélt a Playboy nagyinterjújában, hogy szokott-e emiatt dühbe jönni, és milyen az, ha ő igazán mérges. 

„Különösen fiatalkoromban volt, ha mindenki más is kiabált, akkor én is kiabáltam. Főleg a színpadon az orgona mögül… Csak én azt hittem, énekelek. Komolyra fordítva, itt, a Vígszínházban, az évtizedes munka közben sokat lehet arról tanulni, hogyan kell emberekkel bánni, együttműködni. Tudom, nagy néha helye van a hangos szónak. Van, amikor nem lehet legyőzni máshogy a rosszalkodó osztályt, mint hogy ordítasz egy nagyot, és hirtelen csend lesz” – mesélte a magazinnak a zenész. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top