Sztárok

Élet-halálról kell döntenie Rippel Feri exének, Simó Viviennek

Hamarosan megpecsételődhet Rippel Feri és Simó Vivien gyereke, Krisztofer lehetséges „testvéreinek” a sorsa.

Máig meg-megállítják Vivient az utcán, vajon milyen jövő vár azokra a lefagyasztott embriókra, amelyeket annak idején nem használtak fel a lombikprogram során, és amelyeket azóta is speciális körülmények között őriz egy klinika – írja a legfrissebb Story magazin.

Annak idején 13 petesejtet termékenyítettek meg, közülük kettőt ültettek be a méhembe, és az egyikből született a fiunk, Krisztofer, így 11 embrió várja lefagyasztva, hogy mi lesz a sorsa. Letelt a várakozási idő, (…) három lehetőség közül választhatunk. Én határozottan azt képviselem, hogy adjuk oda őket meddő pároknak, hadd legyen végre családjuk. Ám ha jobban belegondolok, ily módon a fiamnak akár 11 édestestvére is világra jöhet. (…) Elméletileg az is előfordulhat, hogy a gyerekem egyszer majd hazahoz bemutatni egy kislányt, aki éppenséggel a saját húga. Krisztofer genetikailag a volt férjem és az önfeláldozó apai nagynéném ivarsejtjeiből született” – mondta el Vivien.  

Csakhogy Krisztofer nagyon szeretné, ha testvérei születnének. A korábbi betegsége miatt azonban nem egyszerű Vivien helyzete. „A lefagyasztott petefészkem szövetét elvileg visszaültethetik a testembe, (…) de beavatkozás szörnyen kockázatos, mivel a rák épp a petefészkemet támadta meg” – árulta el.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top