nlc.hu
Sztárok

Testépítő magyar sztárok

Gömöri András Máté nem az egyetlen, aki látványosan kigyúrta magát – magyar sztárok, akik izmosra edzették magukat

Inspiráló lehet az ünnepi időszak utáni edzésekhez, ha megnézed, mit hoztak ki magukból ezekben a magyar sztárok. Fantasztikus formába hozták magukat, sőt új külsejükkel testépítő versenyeken is sikeresen szerepeltek.

Yvonne Dederick, Simó Vivien és Gömöri András Máté – bár más-más területen tevékenykednek, egy valami mindhármukban közös: egy ideje belevetették magukat a testépítésbe. Elképesztően kigyúrták magukat, a testük hihetetlen átváltozáson ment át. Kipattintott külsejükkel pedig megmérettetni magukat, és győzedelmeskedtek is életük első testépítő versenyén.

Gömöri András Máté

Gömöri András Mátét hazánk legfittebb színészének is tartják (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Gömöri András Máté elképesztően kigyúrta magát, 8 hónap alatt készült fel első testépítő versenyére, ahol 3 díjat is begyűjtött. Felesége, Polyák Lilla mindenben támogatta. Nemcsak abban, hogy főzött és dekára ki­számolta az adagokat, hanem lelkileg is segítette a párját, mivel rengeteg lemondással járt a felkészülés. A 28 éves színész azóta sem állt le az edzéssel, ugyanis testépítő-világbajnoki címre gyúr, már be is célozta a 2021-es vébét.

Közös fiúk, Herkules mellett már a testépítés is közös kapocs Rippel Feri és exneje, Simó Vivien között. A rákból felépült fiatal hölgy komolyabban belevetette magát a sport világába, és idén októberben már második testépítő versenyén indult. „Azt gondolom, nem olyan sokan vannak az országban, akik egy rákos megbetegedésből felgyógyulva ennyire fittek és egészségesek tudnak lenni”nyilatkozta Simó Vivien, akinek új párja is testépítő.

A Feleségek luxuskivitelben című műsorban ismertté vált Yvonne Dederick is hobbiként és személyes kihívásként tekint a testépítésre. Az elvált üzletasszony számára is – akinek az izmos alakját és bomba formáját a követői is díjazzák – nagyon fontos a sport, még egy testépítő versenyen elindult tavaly a tengerentúlon. „Miamiban megszokott, hogy az én koromban lévő üzletasszonyok ilyen kihívás elé állítják magukat” – árulta el közösségi oldalán a luxusfeleség.

Még több látványosan átváltozott celeb az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top