Sztárok

Schobert Norbi: „Ha Hublot órát veszek fel, akkor sem a garbómon kívülre teszem”

Schobert Norbi szerint a pénz nem luxustárgyakat, hanem szabadságot jelent.

Schobert Norbit gyakran megtalálják a rosszindulatú kommentelők – szinte minden cikk alatt és a közösségi oldalán is vannak olyanok, akik beszólnak neki. A fitneszgurut ez teljesen hidegen hagyja, megvan a véleménye azokról, akik irigykednek az életére. Mindig is az volt a filozófiája, hogy bele kell vágni, akarni kell, és meg lehet csinálni. Kadarkai Endre Egyszóval című műsorában beszélt erről bővebben – szúrta ki a 24.hu.

„Az a mindent átfogó sötétség, ami a magyar társadalmat jellemzi, agresszivitás és sötétség, az engem mindenképpen önmérsékletre és arra tanít, hogy inkább tartsam meg az álláspontjaim meg a véleményem” – reagált a kommentelőkre Schobert Norbi, aki arról is beszélt, miért vesz márkás cuccokat, és miért pont a Mercedes típusú autót választott. 

„Ha én egy Hublot órát felveszek – van –, akkor nem a garbómon kívülre teszem fel. Azért veszem fel, mert az egy olyan minőség, egy olyan szép óra, hogy jó érzés nekem viselni. Amikor beülök egy szép Mercedesbe, az nem arról szól, hogy meg akarom mutatni vidéken, hogy nekem van Mercedesem. Nincs ilyenfajta Gáspár Győző-effektusom, hogy kifele mutassam a dolgokat. Azért ülök Mercedesben, mert az a teteje” – részletezte a fitneszguru. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top