Sztárok

Drámai vallomás Ivancsics Ilonától, a Szomszédok Jutkájától: „Sokszor kellett a nulláról kezdenem az életemet”

Először beszélt a színésznő–színtársulat-igazgató a közelmúlt munkanélküliségéről és az újrakezdésről.

Ivancsics Ilona sikeres színésznő volt, amikor belevágott a színházcsinálásba. Egyszerre játszott színházban és a tévésorozatban, ám úgy döntött, több időt szakít a fiára. Csakhogy drámai fordulat következett be a Szomszédok Jutkájának életében. „A Szomszédokkal párhuzamosan játszottam a soproni színházban, a kettő együtt egy idő után nem ment. A fiam éppen kamaszkorba lépett, szerettem volna sokkal több időt tölteni vele, de keveset voltam otthon, ezért felmondtam a színházban. Azt nem gondoltam, hogy hamarosan megszűnik a sorozat is, így két szék között a pad alá estem. Lelkileg nagyon mélyre kerültem, de ez kellett ahhoz, hogy nekilássak megvalósítani régi álmomat” – vallotta be a BEST magazinnak adott interjúban.

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Elmondása szerint sokszor kellett nulláról kezdeni az életét, nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is: jelenleg a harmadik házasságában él, immár 12 éve.

Ivancsics Ilona a betegségéről is vallott az interjúban. Elmondása szerint 12 éve éjt nappallá téve dolgozott a társulatán, szervezete azonban felmondta a szolgálatot: beteg lett, folyton belázasodott, mindenféle furcsa tüneteket produkált. „Sokáig nem jöttek rá az orvosok, hogy mi a bajom, aztán egy műszerrel bemérték a szervezetem energiaszintjét, ami szinte nulla volt” – árulta el a színésznő–rendező, aki két hónapig csak pihent. Szervezetéből zapper-kezeléssel ölték ki a megbetegítő vírusokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top