Sztárok

Mészáros Béla nem tudja átvágni Básti Julit – vicces jelent a Seveled című filmből

Vajon Mészáros Béla végül belebukik a hazudozásba?

Básti Juli nagyon jó választás volt a Seveled készítőitől, hiszen a színésznő 62 évesen is szuper formában van. Ő játssza a filmben Mészáros Béla, azaz Gergő édesanyját, akivel a fia megpróbálja elhitetni, hogy végre teljesült az álma: unokája lesz. Az év leghazudósabb vígjátékaként emlegetett mozifilm egyik vicces jelenetét nálunk láthatod először. 

A hazugságokba az emberek rendszerint belegabalyodnak egy idő után, ez most itt az első példa rá. A Gergőt alakító színész ugyanis véletlenül elmondja, hogy a Tenki Réka által megformált Sacinak már nagy volt a pocakja, amikor találkoztak. 

Ettől kezdve Gergő és Saci kénytelen újabb és újabb hazugságokkal tartani a frontot. Bár alig bírják egymást elviselni, ha jön a „nagyi”, úgy tesznek, mintha egy boldog pár volnának. Az átverések persze sosem tökéletesek, és a bonyodalom Saci pocakjával együtt terebélyesedik: pedig előbb-utóbb meg kell születnie a megoldásnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top