Sztárok

Veréb Tamás valami egészen újba kezd, először beszélt erről a színész

Menyasszonyával közös vállalkozásba kezd Veréb Tamás. A színész és táncművész és párja úgy döntöttek, hogy egy művészeti stúdiót hoznak létre, ahol lehetőséget adnak a különböző művészeti ágak találkozására.

Teljes a harmónia Veréb Tamás színész és menyasszonya, Klajkó Szandra táncművész között. A páros nemcsak a magánéletben számíthat egymásra, hanem a munkában is.

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy Szandi a koreográfusom is egyben. Így minden színpadi mozgás tökéletesítésében örömmel segít. Van, hogy 10-12 óra próba után még elővesszük a készülőben lévő dalom, és a klip koreográfiáján gondolkodunk. Nagyon boldog vagyok, hogy Szandival a munkában is van közös pontunk, illetve egyúttal hálás is, hogy mindig újabb és újabb ötletekkel áll elő, ami a mozgásom tökéletesítését illeti” – árulta el az RTL Klubon látható Édesítőben Veréb Tamás, aki jelenleg az Átriumban bemutatásra kerülő Gyilkos Ballada című darabot próbálja. Mindeközben nemcsak zenei karrierjét építi, de menyasszonyával egy közös vállalkozás útját is egyengetik.

Januárban szeretnénk megnyitni egy művészeti stúdiót. Ez mindkettőnknek új terep, de az a célunk, hogy a képzőművészeket összehozzuk az előadókkal. Legyen ez egy találkozási pont mindenkinek, a színház-, a zene- vagy az irodalom területén alkotóknak egyaránt. Szeretnénk olyan eseményeket szervezni, amelyeken ezek a világok találkoznak egymással. Például egy közönségtalálkozó alkalmával egyben egy kortárs kiállítás is megtekinthető lenne. Egy összművészeti találkozási pontot szeretnénk létrehozni, reméljük, sikerrel járunk” – mondta a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top