Sztárok

Damu Rolandot egyáltalán nem érdekli a kislánya, már két éve nem látta

Gyerektartást sem fizet a színész.

A nemrég öngyilkosságot megkísérlő Damu Roland kislányát, a 3 éves Maját egykori sógornője neveli születése óta, de ő hiába várja a jogerősen megítélt gyerektartást, az újra szerelmes színész nem fizet. Sőt csaknem két éve nem is találkozott az óvodássá cseperedett kislánnyal – írja a Blikk.

Fotó: MTI / Marjai János

Maját az édesanyja, Edina is ritkán látogatja. Őt alkoholproblémája miatt alkalmatlannak találta a hatóság a nevelésére. Katalin és Ica néni, a színész sógornője és anyósa neveli a kislányt születésétől fogva, a kisgyerek már nem is emlékszik az apjára. „Roland két éve karácsony előtt látogatta meg a picit, (…) a tavasszal jogerősen megítélt 240 ezer forintos visszamenőleges és a havi negyvenezer forint gyerektartást sem fizeti” – panaszolta a rokkantnyugdíjas Kati.

„Nyolcvanezer forint a nyugdíjam, előfordul, hogy inkább a gyógyszereimet nem váltom ki, de Maja különóráit befizetjük” – vallotta be Ica néni, aki abban bízik, hogy ha Damunak újra beindul a karrierje, gyerektartásra is telik belőle.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top