Sztárok

Damu Roland először szólal meg az öngyilkossági kísérlet óta: „Nem vesznek körül jóakaró emberek”

Damu Roland először beszél arról, mi vezetett az öngyilkossági kísérlethez.

Damu Roland élete régóta mélyponton van, azonban senki nem gondolta volna, hogy öngyilkossági kísérletig fajul a dolog. A színész régóta nem kapott munkát, volt feleségével nagyon rossz a viszonya, ráadásul a gyermekével sem tölt annyi időt, amennyit szeretne. Hogy mi vezetett ahhoz, hogy a halálban lássa az egyetlen kiutat, arról ma este beszél majd a Tények Pluszban.

„Nagyon irigylem azokat az embereket, akik körül mindig, minden rendben van, de nem tudom, hogy ebben mennyi a valóság. Azt gondolom, hogy az ember sosem jelentheti ki azt, hogy most akkor én minden ponton, mindenhol jól állok, és mindent jól teljesítek. Az embernek az életében rengeteg kihívással kell megküzdenie” – mesélte a riport előzetesében Damu Roland, aki többek között arra is kitér, miért nem szeretne szerepelni a címlapokon a jövőben. 

A színész egyébként arról is vallott nemrég, hogy újra szerelmes, és új párját mindössze pár héttel az öngyilkossági kísérlete után ismerte meg.

Ha Te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top